Close sidebar
Close sidebar

Sapte persoane, moarte de frig in Suceava!

Situatie alarmanta in Suceava, dupa ce in ultimele luni au murit nu mai putin de 7 persoane din cauza frigului! Printre ele se numara si un copil de doar doi ani!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Directorul adjunct al Directiei de Sanatate Publica Suceava, medicul Catalina Zorescu, a declarat marti, in conferinta de presa, ca in judetul Suceava s-au inregistrat sapte decese prin hipotermie. 
 
Primul caz a fost inregistrat in data de 31 octombrie 2017 in cazul unei femei din Vatra Dornei, care suferea de etilism cronic. Un alt caz a fost in Campulung Moldovenesc, unde a murit barbat in varsta de 61 de ani.
 
Al treilea caz a fost al unui barbat tot de 61 de ani din Zamostea. Alte trei decese au mai  fost inregistrate la Vatra Moldovitei in cazul unui barbat de 58 de ani, la Dolhasca in cazul unei femei de 57 de ani si la Fratautii Vechi in cazul unui barbat de 52 de ani, gasit inconstient in centrul satului.
 
Zilele trecute a fost descoperit si un baietel mort pe un camp. 
 
Sursa

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI