Close sidebar
Close sidebar

Sapte romani au primit 19 ani de inchisoare in Anglia

Sapte romani au primit pedepse cumulate de peste 19 ani de inchisoare in Anglia, intr-un dosar de fraude si spalare de bani cu prejudiciul de peste un milion de lire sterline, transmite politia din Somerset, pe site-ul oficial.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ancheta a inceput in Bristol, dar procurorii au descoperit treptat ca gruparea desfasura operatiuni anaivel national.

Astfel, Vasile Durescu a primit cinci ani de inchisoare, Gabriel Anescu- doi ani si jumatate, Anca Feraru- 18 luni, Mihai-Marian Zamfir- doi ani si sapte luni, Liviu Tevelei- doi ani si opt luni, Ovidiu Florescu- doi ani si patru luni, Marius-Constantin Cebuc- doi ani si sase luni.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Anchetatorii au confiscat pasapoarte false, bani si alte dovezi financiare, o masina Mercedes in valoare de 30.000 de lire si alte obiecte de mare valoare ce-i apartineau lui Vasile Durescu.

in cadrul anchetei s-a descoperit ca inculpatii au deschis conturi bancare in toata tara, folosind identitati false, pentru a spala banii proveniti din fraude online.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI