Close sidebar
Close sidebar

Sărbători fără bani, după ce ANAF-ul a blocat conturile românilor. Sute de mii de oameni, datori la Stat

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Peste 200.000 de mii de români au conturile blocate, după ce ANAF a trimis mai mult de un milion de decizii de impunere.

Popririle vizează în special persoanele fizice care nu au achitat contribuţiile de sănătate. Fiscul pune poprire pe conturile românilor indiferent dacă suma este una modică. Nici cei care au venituri din străinătate nu scapă de drumul la ghişeul ANAF. Pentru a evita dubla impunere, contribuabilii sunt rugaţi să se prezinte la Fisc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit ANAF, persoanele fizice care pleacă din ţară pentru o perioadă sau mai multe, care depăşesc în total 183 de zile pe parcursul oricărui interval de 12 luni consecutive, trebuie să completeze şi să depună formularul „Chestionar pentru stabilirea rezidenţei fiscale a persoanei fizice la plecarea din România".

Cele mai multe dintre plăţile neefectuate datează din 2013, iar vina aparţine Statului care nu a urmărit încasarea la timp a contribuţiilor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI