Close sidebar
Close sidebar

Şase persoane au căzut în Dunăre de pe o barcă de agrement. În ce stare se află acestea?

Şase turiști au căzut în Dunăre de pe o barcă de agrement, în Tulcea. Aceștia au fost salvați de poliţiştii de frontieră. Ulterior a fost alertată ambulanţa care a intervenit la fața locului, pentru a oferi îngrijiri medicale celor șase persoane.

Alina Raducu,

Şase persoane au căzut în Dunăre de pe o barcă de agrement. În ce stare se află acestea? [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform unui comunicat al Gărzii de Coastă, duminică seară, polițiștii de Frontieră de pe o navă MAI ce aparţine Grupului de Nave Sulina, în timpul unei misiuni de patrulare, au observat o ambarcaţiune de agrement cu şase turiști care care au căzut de pe barcă, în zona farului vechi.

Şase turiști au căzut în Dunăre de pe o barcă de agrement, în Tulcea

“Poliţiştii de frontieră au intervenit imediat pentru salvarea persoanelor, acestea fiind recuperate din apă şi aduse la bordul navei Gărzii de Coastă. Totodată, barca de agrement răsturnată a fost remorcată în portul Sulina”, potrivit comunicatului Gărzii de Coastă.

Citeste si: Reacția Ministrului Educației după ce un dulap a căzut peste un elev într-o școală din Capitală

Aceeași sursă precizează că la locul incidentului, în Portul Sulina, a fost chemată o ambulanţă pentru ca persoanele salvate, cinci bărbaţi şi o femeie, să beneficieze de îngrijiri medicale corespunzătoare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Sulina şi ANR Sulina, au deschis o anchetă pentru a afla cauzele incidentului naval, ieri seară.

Citeste si: Alt risc mortal în pandemia de coronavirus. Cum poți să faci accident vascular sau infarct fără să ai COVID-19

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI