Totul ar fi pornit dupa ce europarlamentarul l-ar fi numit "puscarias" pe Gigi Becali.

"Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Il vad pe Gigi Becali trecand pe la poarta de protocol. Il intreb pe ofiter de ce trec puscariasii pe acolo. Becali aude si incepe sa injure ca la usa cortului. Ma urmareste prin aeroport amenintandu-ma si urland porcarii de nereprodus.

Apoi trage un sut in geanta pe care o port pe umar. Grapini si Busoi il imbratiseaza. Scap de martafoi zicandu-i ca voi chema politia.", a scris europarlamentarul Cristi Preda pe Facebook.

La randul sau Gigi Becali a spus ca europarlamentarul a fost deranjat de faptul ca latifundiarul din Pipera a trecut prin zona de protocol.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Il salut. Nu mi-a raspuns. Nicio problema. Ne intalnim la pasapoarte. S-a enervat ca de ce trec la protocol. Pentru ca ma cunosc oamenii. E adevarat ca s-a suparat ca pe el l-au pus sa scoata pantofii, iar pe mine nu. Am trecut si m-am pus sa fac poza cu doi copii. A zis ca sunt puscarias si fac poze cu copiii. A zis ca trebuie sa stau in puscarie, ca m-a pus Basescu pe lista.

Nu l-am urmarit, dar ne-am intalnit la masa la protocol. I-am zis „de ce faci oamenii puscariasi, nu te uiti la tine?”. I-am pus mana pe fata si i-am spus ce am spus. Dupa care mi-a spus alt europarlamentar ca asa face el, fluiera cand ia cuvantul un europarlamentar. si apoi am fost sa o salut pe Corina Cretu si pe Busoi. A trecut pe langa noi si s-a impiedicat cu geanta de piciorul meu. Vezi doamne ca i-am dat cu sutul in geanta. Ca cheama militia. O sa vedem cu cine tine militia. Nu vreau sa ma cert cu nimeni, vreu pace. Nu sunt sfant. Nu regret nimic. Oamenii astia se urca in cap. De ce sa faci un om puscarias? Eu sunt de vina ca ma iubesc oamenii?”, a marturisit Gigi Becali la Romania TV.

Daca europarlamentaru depune plangere pentru agresiune, Gigi Becali ar putea fi pedepsit.

Sursa foto: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si