Conform reprezentantilor Politiei Judetene Giurgiu, autoritatile au fost solicitate prin numarul 112 sa intervina in localitatea Clejani, pentru aplanarea unui conflict.
 
Surse judiciare spun ca scandalul a izbucnit intre doua familii de romi si nu se stie deocamdata motivul pentru care membrii celor doua famili s-au luat la bataie. In timpul conflictului au fost trase focuri de arma.
 
 
Reprezentantii IPJ Giurgiu au declarat ca la ora transmiterii acestei stiri "politistii au situatia sub control", iar oamenii legii nu au tras focuri de arma pentru a-i linisti pe scandalagii.
 
Echipele de interventie se afla la fata locului si fac cercetari pentru identificarea celor implicati in conflict, dar si a celor care au folosit arme, urmand a stabili pentru fiecare participant incadrarea juridica.
 
In urma scandalului, doua persoane au fost ranite si transportate la spital.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si