Oamenii din Sânger, o comună din Mureş, au descoperit într-o dimineaţă în parcul din centrul localităţii, o coroană mortuară. Aceasta era ”dedicată” unor localnici în viaţă. Lângă coroană erau lumânări şi o bucată de carton pe care era scris ”Ţărână uşoară ca plumbul” şi numele a patru locanici, dar şi pseudonimul Dinu Dâmbean, sub care pe Facebook sunt făcute dezvăluiri despre conducerea Primăriei. 

Emil Şerban, unul dintre cei care şi-a văzut numele scris pe coroană, este învăţător şi, conform presei din Mureş, acesta crede că ”gestul mafiot” a fost pus la cale chiar de cei

din primărie ”în semn de răzbunare pentru unele dezvăluiri făcute pe reţeaua de socializare de misteriosul Dinu Dâmbean”

De altfel, învăţătorul spune că atunci când a văzut mesajul de pe coroană a încercat să ia legătura cu poliţiştii din comună şi cum nu a găsit niciunul a sunat la 112.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Am sunat la 112 pentru că, după părerea mea, este un gest mafiot să pui aşa ceva în centrul satului. Ne-a pus coroană în mijlocul satului, la doi dascăli, la un autor de arhive şi la un ofiţer de pompieri. Suntem patru persoane onorabile. A cincea persoană e Dinu Dâmbean, ăla care nu ştie nimeni cine e, iar primarul ne bănuieşte pe noi, ca scriem acolo”, a declarat învăţătorul pentru ziarul Zi de Zi.

Primarul din Sânger a spus că el nu ştie cine a pus coroana acolo. În plus, edilul a afirmat că va face plângere penală pentru calomnie, fiind acuzat de nedrept. 
Sursa: Zi-de-zi.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si