Close sidebar
Close sidebar

Scandal în curtea unei şcoli din județul Dâmboviţa: Două eleve s-au păruit din cauza unui băiat

Curtea unei şcoli din Dâmboviţa a devenit un adevărat câmp de luptă. O elevă de clasa a VIII-a a luat la palme şi păruială pe o colegă din clasa a VII-a, pentru că iubitul său ar fi vorbit cu ea.

Alexandra Costea,

Scandal în curtea unei şcoli din județul Dâmboviţa: Două eleve s-au păruit din cauza unui băiat

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fata mai mare a dus-o pe cea mai mică cu un an într-o zonă mai ascunsă, unde i-a dat câteva palme, după care a început să o tragă de păr şi să o trântească la pământ.

Bătaia dintre cele două adolescente a fost înregistrată, iar imaginile ar fi fost postate pe platforma TikTok. Acolo, mama elevei de clasa a VII-a a văzut incidentul și a luat atitudine.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: Gestul șocant al unui elev din Constanța: și-a pus capăt zilelor din cauza notelor mici pe care le primise

Fetele sau luat la bătaie din cauza unui băiat

Înspăimântată de ceea ce a văzut, mama copilei de clasa a VII-a a povestit că a aflat de la fata sa ce s-a întâmplat şi că scandalul ar fi pornit de la faptul că iubitul fetei mai mari ar fi intrat în vorbă cu ea, lucru care a trezit gelozia iubitei sale oficiale.

Fata mai mare şi-ar fi cerut în cele din urmă scuze.

Directoarea unității de învățământ a declarat că se va întocmi o comisie pentru a decide ce sancţiune vor primi fetele pentru bătaia din curtea şcolii. Incidentul a avut loc luni, în localitatea Dărmăneşti.

Citeste si: Amenințare cu bomba la Liceul Catolic din Timișoara. Peste 500 de elevi și studenți au fost evacuați

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI