Close sidebar
Close sidebar

Scandal la Exatlon intre razboinica Simi si faimoasele Monica si Cristina! S-au aruncat cuvinte grele! "Hai ciocu' mic si joc de glezne!"

Modul Faimosilor de a-si sustine coechipiera a ofensat-o pe Simi. Razboinica nu a putut sa nu le faca reprosuri adversarilor.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe traseu s-au luptat Simi si Cristina Nedelcu, iar punctul a fost castigat de jucatoarea de la Faimosi, dupa ce colegii au sustinut-o de pe margine tipand si dand indicatii pe tot parcursul jocului.

Simi a fost insa extrem de deranjata si le-a reprosat adversarilor ca nu au dat deloc dovada de sportivitate in timp ce isi incurajau coechipiera.

"Voi nu ati strigat niciodata cu respect, da?", le-a reprosat Simi adversarilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Ii strigam ei, nu tie", a raspuns Monica Rosu.

"Monica, vezi ca tu stii cum e treaba cu sportul si mie mi-ar fi rusine in locul tau!", a replicat Simi.

"Nu prea stii sa pierzi! Ciocul mic si joc de glezne, te rog eu", a fost interventia  Cristinei Nedelcu, cea care a invins-o pe Razboinica.

"Noi nu suntem la olimpiada aici, suntem la un show de televiziune", a tipat Monica enervata.

"Du-te la Deva si mai antreneaza-te", a zis si Cristina Nedelcu, impresionandu-i pe toti Faimosii cu replica ei. Toti au inceput sa rada si sa bata din palme cand au auzit cuvintele ei.

 

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI