O masina aurie, de zeci de mii de euro, il lasa pe prelat departe de ochii jurnalistilor: la intrarea din spate a sediului de politie, unde il asteapta, vioi, un politist.

Desi ordinul e clar, omul legii nu-l respecta. Cu o mai mare mai mare frica de fetze sfinte, decat de cele ale sefilor, politistul care ar fi trebuit sa-l duca pe Teodosie prin fata, il trimite, protejandu-l de neplaceri, prin spate.

E asteptat de politisti ichiar la intrarea din spate- adica acolo unde jurnalistii n-au acces. Din ea coboara pe randDar cum taina in toate nu se poate, drumul

Taina in toate nu se poate! Oricat s-a straduit arhiepiscopul sa scape neobservat, ghinion! Masina aurie, de zeci de mii de euro, cu care a venit prelatul la politie le atrage atentia jurnalistilor! Politistii cauta insa sa-l protejeze si il duc spre usa din dos.


In joia patimilor sale, Teodosie, actual suspectat de deturnare de fonduri europene, n-o duce rau: politistii au grija de el cum au slujitorii Domnului de sfintele moaste.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Inainte ca Teodosie Tomitanul sa-si bifeze cu scandal vizita, in fata politiei, a curs cu acuzatii bomba! Primul venit- fostul administrator al deja celebrei Ferme Nazarcea vorbeste

Ba mai mult, preotii care se rascoala impotriva lui, spun ca Teodosie Tomitanul patroneaza un sistem al spagii la Arhiepiscopie. Mita ar fi egala cu smerenia, declara un parinte.

Oamenii din Nazarcea bat in lemn cand aud de popi.

Spun ca din cauza acestora via lor frumoasa a fost distrusa.

Procurorii anticoruptie din Constanta arata cat de incurcate sunt caile bisericii si cat de multa ispita zace in banii europeni. Iata de ce este acuzat Teodosie Tomitanul ca ar fi facut alaturi de alti cinci mandatari ai Arhiepiscopiei Tomisului:

"Inculpatii au declarat in mod nereal ca utilizeaza anumite suprafete agricole, avand categoriile de folosinta "vii pe rod cu struguri pentru vin"/"vii pe rod cu struguri nobili pentru vin", in conditiile in care, incepand cu anul 2010, pe respectivele suprafete agricole nu mai exista astfel de culturi. Faptele au avut ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene in cadrul schemelor de plata pe suprafata unica (SAPS), totalizand 1.356.973 lei"

Preotul Gabriel Mascas marturiseste ca a decis sa plece de la Arhiepiscopie din cauza Inalt Prea Sfintitului, darsi a din cauza institutiei conduse de acesta care s-ar fi transformat intr-un loc al desfraului. Parintele si-a facut o parohie la un ocean distanta de biserica lui de-acasa. S-a mutat tocmai in Canada, in urma cu ceva ani.

Chiar daca Prea Inaltul Scandal a acoperit cu totul Arhiepiscopia Tomisului, nu sunt sunt semne ca Teodosie ar urma sa-si piarda tronul monahal. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si