Close sidebar
Close sidebar

Scandal monstru in fata DSV Constanta. Adapostul de caini de la Ovidiu are in continuare aviz de functionare, in ciuda ororilor descoperite acolo

Scandal monstru in fata Directiei Sanitar-Veterinare din Constanta! "DSV ascunde crimele" au scandat zeci de iubitori de animale! Oamenii sunt revoltati ca adapostul de caini de la Ovidiu are in continuare aviz de functionare, in ciuda ororilor descoperite acolo, de echipa Salvam Suflete. Urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zeci de iubitori ai animalelor au venit  in fata directiei sanitar veterinare sa vorbeasca in numele necuvantatoarelor! Sunt foc si para pe autoritati, care n-au revocat avizul de functionare al adapostului din Ovidiu- adapost care seamana mai degraba a temnita.

In sprijinul acestor acuzatii grave sta si un filmulet graitor- una dintre masinile de la directia sanitar-veterinara ar fi fost condusa recent de administratorul adapostului de animale, care acum este chipurile anchetat pentru gestul sau.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Nimeni nu intelege cum este posibil  ca aceasta temnita in care bietii caini sunt chinuiti si ucisi fara mila, sa functioneze in continuare. Echipa stirilor Kanal D a incercat sa afle raspunsul chiar de la sursa, doar ca pana la doamna director, gardienii si-au intrat in rol.

In cele din urma jurnalistii Kanal D au ajuns la directoarea instituitiei, care face o afirmatie socanta: Adapostul din Ovidiu n-are nicio problema.

Diana Silvana Cristescu- Director DSVSA Constanta:

"Nu putem sa luam nicio masura. Sa discutat cu reprezentantiii. Este un adapost care mai poate functiona? Da, la ora aceasta da! Avand in vedere imaginile prezentata? Da, nun e putem lua dupa imagini, s-au luat masurile atunci"

Masurile luate dupa imaginile terifiante prezentate la rubrica salvam suflete a fost o amenda de numai 2000 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI