Close sidebar
Close sidebar

Scandal sexual în Federaţia Română de Judo! "A bătut copii, a călărit nişte fete minore!"

Federaţia Română de Judo este zguduită de un scandal sexual, după ce mai multe episoade halucinante de sex cu minore au ieşit la iveală în urma unei înregistrări secrete, ajunsă în posesia jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

În înregistrare poate fi auzit Florin Bercean, vicepreşedintele FRJ acuzând doi foşti sportivi, Mircea Cătălin şi Cristian Bodârlău, că au "f***t fete de 15 ani". Bercean nu s-a stăpânit de la a-i jigni pe cei doi judokani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

"Dragoste nu există la judo! Voi nu trebuie să iubiţi pe nimeni. Nici măcar sportivele pe care le călăriţi şi după aia reclamaţi că nu ştiu cum a ajuns în pat la mine. Că aţi f***t fete de 15 ani, mă! Şi pe urmă aţi zis să-mi daţi lecţii! Şi eu făceam o hârtie şi-i băgam în puşcărie.

Mircea Cătălin d-aia a plecat. A bătut copii, a călărit nişte fete. Tu erai în cameră cu Mircea Cătălin cu o minoră, ştii? Norocul tău că fata n-a avut de la cine primi educaţie, înţelegi? Dacă aia avea tată, şi ailaltă dacă avea tată, Bodârlău o sugea rău de tot! Împreună cu Mircea Cătălin, aţi înţeles?", a tunat Florin Bercean.

Preşedintele FRJ, Cozmin Guşă, a mărturisit că nu cunoştea episoadele invocate de Florin Bercean: "Voi discuta cu el să văd despre ce e vorba.

Există însă posibilitatea ca, pe acel fond nervos, să fi spus fel de fel de lucruri, nu toate adevărate. Oricum, el e foarte important pentru judo-ul românesc. E însă o veste proastă că sportivii au ajuns să înregistreze şedinţele cu antrenorii pentru a le oferi presei. Aici e tot responsabilitatea antrenorului, care trebuie să arate pedagogie şi să lucreze cu principii".

Ascultă înregistrarea completă pe GSP

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI