Close sidebar
Close sidebar

Scandalul colosal pe care l-a provocat in trecut Aurel Tamas! Cantaretul de muzica populara a spus ca solistii dau spaga bratari de aur si bani ca sa apara la TVR!

Aurel Tamas a fost nemultumit ca nu a fost invitat la TVR de catre realizatorii de emisiuni folclorice.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Aurel Tamas este unul dintre cei mai reprezentativi cantareti de muzica populara din zona Ardealului. El a revenit in prim-plan zilele trecute, cand presa a dezvaluit ca Tamas a divortat de sotia sa, Marieta, dupa o casnicie de peste 20 de ani.

Aurel Tamas a mai facut valuri in toamna lui 2005, intr-o conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii unui album de-al sau. Desi se numara printre cantaretii care vand cel mai bine, Tamas s-a aratat revoltat de faptul ca el nu este invitat la TVR de catre realizatorii de emisiuni folclorice.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Aurel Tamas i-a acuzat pe realizatorii din TVR ca iau spaga de la artisti pentru ca acestia sa apara la emisunile folclorice. „Stiu ca solistii care apar la TVR se duc cu bratari de aur sau cu bani. Eu am refuzat sa le dau spaga, asa ca am fost scos din carti. Pentru ei sunt oaia neagra a folclorului, un fel de Ben Laden, si asta pentru ca am avut curajul sa comentez.

M-au taxat si la „Sinaia Forever”, cand recitalul meu nu a fost inregistrat”, a spus Tamas. TVR nu a reactionat la vremea respectiva la acuzatiile lui Aurel Tamas.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI