„Moartea numitului Urcaciuc Matias Felix a fost patologica, cconsecinta a edemului cerebral si a hemoragiei digestive”, sustine Mihai Ardelean, purator de cuvant al Sp[italului Judetean Suceava.

Mama sustine insa ca „baiatul a avut traumatismul care ar fi putut favoriza aparitia meningitei.

„Copilul a venit tarziu, boala data de cel putin 10 zile, daca mamica pe forum se intreba pe 8 octombrie daca poate sa ia sirop de soc si daca e bun pentru tuse, raceala, temperatura, nedorind sa apeleze la un ajutor medical calificat”, sustine un medic

al spitalului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sunt informatii culese nu din discutia fata in fata cu mama induretata, ci de pe internet!

„Prima febra pe care mi-a facut-o, a facut-o in data de joi spre vineri, cred ca, 13 spre 14”, asta sustinea, ieri, mama lui Matias. Totusi, postarea de pe internet, o contrazice. Primele semne de boala apar pe 6 octombrie, adica cu 8 zile inainte Tot pe 6, femeia se plangea ca medicatia data, cel mai probabil de medicul de familie, deja nu isi mai facea efectul, ce ar putea insemna ca simptomele aparusera

cu o perioada de timp inainte!

Apoi, trei zile, Matias e tinut acasa, unde primeste, peste toate cele de dinainte, tratament injectabil cu doua antibiotice si analgezic. Luni dimineata, dupa ultima doza, copilul intra in covnsulii. Incepe numaratoarea inversa.

De la birou, medicul acuza: „Eu cred ca are o contributie si cazatura aceea”.

Pe de alta parte, recunoaste ca la examentul RMN facut in spital nu a fost vazut nici edemul cerebral si nici hemoragia digestiva.

De ce? Se pare ca angajatul respectiv avea o experienta de doar 6 luni, sustine avocatul familiei. Tot el scoate in fata o ipoteza groaznica. Acea hemoragie ar fi putut sa apara si din cauza medicamentatiei excesive la care a fost supus pruncul. Cei din Suceava confirma.

Primul care i-a prescris pe banda rulanta, dupa cum reiese din postarile mamei, este medicul de familie, care de la ultima discutie telefonica, refuza, in mod constant, sa ne ofere un punct de vedere.

Cert e ca, intre bajbaielile mamei, ale medicului de familie, care l-a diagnosticat si tratat gresit, apoi ale celor din Suceava, care n-au fost in stare sa vada de la bun inceput unele probleme, Matias s-a stins. Putin cate putin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si