Close sidebar
Close sidebar

Scena incredibila surprinsa de mai multe camere de supraveghere. Un sofer face prapad in trafic, pe un drum cu sens unic

Prea multe jocuri pe calculator pot dăuna grav realităţii. Doar atât putem spune după ce am văzut imaginile de-a dreptul ireale surprinse în trafic. Tupeul şi inconştienţa protagonistului filmuleţului următor ne-au lăsat fără cuvinte. Priviţi! ##VIDEO29440##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Scena incredibila a fost surprinsa de mai multe camere de supraveghere. Totul incepe cand un sofer vrea sa-si croiasca, la propriu, drum pe o sosea cu sens unic.

Extrem de hotarat, omul vine lansat si nici ca se sinchiseste de celelalte masini. Trage de volan dreapta si loveste masina de culoare inchisa. O mai impinge putin, cat sa isi faca loc sa treaca. Isi continua drumul nebunesc si intra in a doua masina parcata. In acelasi timp, conducatorii automobilelor care veneau pe sensul corect rasufla usurati ca au trecut fara sa fie loviti. Dar show-ul e abia la inceput!

Ce face acest sofer este ireal. E hotarat sa mearga si mai departe, asa ca tureaza masina de transport si o loveste violent pe cea care ii sta in cale. Speriati si, cu siguranta, nervosi, pasagerii din automobilele accidentate se dau jos. Ii cer socoteala individului, dar acesta nu se sinchiseste de ei.

Ba.... dimpotriva. Mai incearca o data sa treaca printre masina lovita si o alta parcata, dar nu reuseste. Asa ca, atentie, da cu spatele jumatate din drum, mai mai sa loveasca un pieton. Loveste inca o masina si demareaza ca la curse!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

La fel cum mascatii se folosesc de "berbecii" din fier pentru a sparge usile suspectilor, asa face si acest sofer cu masina sa. Trece cu mare viteza printre "obstacolele" cu patru roti si nimic nu pare sa il opreasca.

Priviti-l pe acest barbat care coboara disperat din automobil.

E inutil, omul pare in transa si izbeste masina fara mila. Da cu spatele, moment in care martorii il inconjoara. Nu se stie exact cum se termina intreg taraboiul, dar cu siguranta nu ieftin pentru soferul inconstient.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI