Close sidebar
Close sidebar

Scena infricosatoare, la Târgu Jiu. Un sofer a intrat din plin intr-o femeie si s-a oprit intr-o alta masina

Nimeni nu putea sa anticipeze ce avea să se întâmple. Femeia din imagini merge linistita pe marginea drumului insotita de o prietena. Mai aveau de facut doar cativa pasi pana la vulcanizarea, care se vede in fata, insa drumul lor se opreste brusc.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Priviti cu atentia masina care intra de pe contrasens si se indreapta in viteza spre cele doua femei. Soferul nu schiteaza nici cel mai mic gest ca ar vrea sa opreasca autoturismul. Oare chiar vrea sa le loveasca in plin?  Soferul care vine din sens opus incetineste trage de volan spre dreapta si evita in ultimul moment un accident. La fel face si conducatorul auto din spatele masinii care a evitat la mustata impactul frontal. Dar biata femeie cum sa se poata feri? Nu stie ce se intampla in spatele ei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Femeia de 27 de ani a suferit leziuni serioase si a fost transportata de urgenta la spital.

Oamenii legii au inceput ancheta ca sa afle ce s-a intamplat. Cum a fost posibil ca soferul in varsta de 49 de ani sa loveasca in plin biata femeie si sa se opreasca abia cand autoturismul se izbeste intr-o alta masina parcata.

Una din ipoteze este ca soferul ar fi lesinat si astfel nu ar mai fi putut evita accidentul. Omul a fost testat cu etilotestul, dar rezultatul a iesit negativ.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI