Conflictul izbucneste, cand sala de asteptare geme de pacienti: individul isi face aparitia cu geanta iubitei pe brat, iar ea se aseaza, agitata, pe scaun. Dintr-o data insa, atentia lui se muta spre un tanar cu ochii in telefon. Se apleaca peste el si pare ca ii sopteste ceva la ureche... insa ce urmeaza este de-a dreptul ingrozitor!! 

Ca-n vremurile barbarilor, individul il musca pe tanarul de pe scaun. Cu urechea insangerata, acesta din urma riposteaza! Se abate cu o ploaie de pumni asupra agresorului!
Amandoi se prabusesc apoi peste un biet barbat in scaun cu rotile. De frica sa nu fie loviti si ei, cei de pe banchete dau sa fuga. In al doisprezecelea ceas, intervine paznicul!

Agentul responsabil cu ordinea reuseste sa-i desparta, dar intre cei doi schimbul de replici continua. Bataia e cat pe ce sa izbucneasca din nou- un tanar apare, furios, ca sa-si razbune amicul!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Agresorul este un client fidel al medicilor de la Urgente. Azi-noapte a venit insa pentru iubita lui, o tanara din Bucuresti careia i se facuse rau. 

Diana Campoescu: "In cursul tratamentului s-a constatat ca persoana care o insotea, un barbat de asemenea de varsta tanara care a avut mai multe prezentari in urgente pentru prezentari de droguri si manifestari de tip sevraj, pe fondul unei stari probabil halucinatorii a agresat un alt apartinator care se afla in spatiul de asteptare"

Barbatul care a fost muscat a fost preluat de medici si I s-au acordat ingrijiri de specialitate in clinica ORL. Acesta a depus o plangere la politie, iar tanarul agresor -a ales cu dosar penal pentru loviri,

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si