Close sidebar
Close sidebar

Scene de groaza! O femeie s-a aruncat de la etaj cu fiul ei de 8 ani in brate din cauza unei operatii estetice. Inainte de tragedie, femeia a lasat un mesaj cutremurator

O femeie a sarit de la etaj cu fiul ei in brate, dupa ce sotul ei o tachina cu privire la o operatie estetica care i-a transformat nasul intr-unul de „porc”.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anna Ozhigova, o rusoaica in varsta de 33 de ani, si-a ucis fiul de opt ani, apoi s-a sinucis, dupa ce a intrat in depresie in urma unei operatii estetice.

Prietenii sustin ca operatia a dus la distrugerea casniciei ei. S-a despartit de sotul ei, apoi au urmat o serie de evenimente nefericite care au lasat-o fara speranta, relateaza Daily Mail.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ea a sarit de la etajul blocului unde locuiau parintii ei, din orasul Omsk, in timp ce isi tinea baietelul de 8 ani in brate.

Corpul copilului a fost gasit langa al ei, sustine media locala. Ea nu a lasat niciun bilet prin care sa isi exprime gestul.

Se pare ca in acea zi ea a trimis un mesaj unui prieten in care ii spune:  „chirurgul m-a convis ca acest nas nu mi se potriveste. A spus ca ar putea schimba forma cu un milimetru. Nu pot sa zambesc. Narile mele sunt atat de mari de parca sunt un porc. Sotul meu ma tachineaza mereu. Nu pot accepta ideea ca voi ramane asa pe viata. Am un copil si traiesc pentru el.
Ma voi duce la psiholog”.

Cel caruia i se adreseaza mesajul a spus ca femeia a incercat sa isi puna capat zilelor si inainte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI