Close sidebar
Close sidebar

Scene desprinse din filme pe o sosea din Maramures! Doi tineri au fost urmariti de politisti zeci de kilometri. Ce s-a intamplat

Scene desprinse din filmele de actiune pe soselele din nordul tarii. Doi tineri au fost urmariti de politisti zeci de kilometri, intr-o cursa nebuneasca ce s-ar fi putut incheia tragic. Un obstacol neasteptat i-a taiat soferului calea.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt imaginile unei urmariri ca-n filme. Cu o viteza ametitoare, soferul din masina gri  incearca sa scape de politisti. Goneste pe contrasens pentru cateva clipe, iar totul se poate transforma intr-o nenorocire.

Nimic nu pare sa-l opreasca pe sofer din cursa nebuneasca... Nimic in afara de.... musafirii nepoftiti de pe sosea: o cireada de vaci care se plimba agale pe drum. Soferul urmarit este nevoit sa franeze si le ocoleste pe animale la limita, apoi apasa din nou acceleratia.  De pe o scurtatura, in urma individului este si masina de politie. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cecilia Grozavu, purtator cuv IPJ Maramures: „Dupa 8 km si dupa ce a fost somat inclusiv prin fooirea armamentului din dotare autoturismul a fost oprit pe raza localitatii Ariesul de camp in apropierea raului somes”.

Si totusi, ce i-a facut pe oamenii legii sa-l urmareasca pe acest individ?

Oamenii legii au observat ca masina este condusa haotic de tanarul de la volan, asa ca l-a somat sa opreasca.

Individul n-a percutat, ci a fugit cu masina zeci de kilometri. Dupa ce a fost prins, politistii au constatat ca soferul ramasese fara permis in urma cu doua saptamani, dupa ce a fost prins baut la volan. Si de data aceasta tot ametit de alcool era.

Cecilia Grozavu, purtator cuv IPJ Maramures: „Politistii au identificat cele 2 persoane din autoturism respectiv doi tineri soferul de 30 de ani si pasager de 25 de ani, soferul a fost testat cu aparatul etilotest si rezultaul a fost pozitiv”.

In masina individului politistii au gasit o tigara ce parea a fi halucinogena. Pe numele soferului si pe al prietenului sau au fost deschise dosare penale, iar acum sunt cercetati in libertate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI