Close sidebar
Close sidebar

Scene halucinante intr-un mall din Capitala. O femeie l-a lovit cu pumnul si l-a muscat de picior pe politistul chemat pentru ca agresoarea isi lovise copilul de cinci ani

O femeie a agresat, vineri seara, doi politisti intr-un mall din Sectorul 2 al Capitalei.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Agresoarea, care a refuzat sa se legitimeze, dupa ce oamenii legii au intervenit in urma unei sesizari ca aceasta si-ar fi lovit copilul minor, a fost retinuta pentru ultraj, informeaza Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, vineri seara, in jurul orei 20,00, prin apel la 112, o persoana, angajat al unei societati comerciale dintr-un complex situat pe raza Sectorului 2, a sesizat ca o femeie isi agreseaza copilul minor si ca, la momentul in care i-a atras atentia, a avut un comportament violent si fata de ea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"La fata locului s-a deplasat un echipaj de ordine si siguranta publica. La momentul in care s-au apropiat de persoana reclamata, aceasta fiind insotita de mai multi cunoscuti, aceasta a refuzat sa se legitimeze, a incercat sa plece, iar cand politistii au insistat, femeia l-a lovit cu pumnul in fata pe unul dintre ei. A fost imobilizata, moment in care l-a muscat de picior pe celalalt agent.

A fost condusa la sectia de politie pentru audieri. Copilul a fost preluat de prietenii femeii si ulterior, in scurt timp, de bunici", se mentioneaza in comunicatul de presa al DGPMB.

Avand in vedere situatia inregistrata, dupa audieri, Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 2 a dispus retinerea persoanei in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI