Close sidebar
Close sidebar

Scene halucinante intr-un restaurant din Mamaia! Proprietarul si-a spart un pahar in cap dupa ce in inspectorii OPC au descoperit 200 de kilograme de carne expirata

Scene halucinante intr-un restaurant din Mamaia, chiar in timpul unui control OPC. Proprietarul terasei si-a spart un pahar in cap, nervos ca inspectorii i-au descoperit in bucatarie aproape 200 de kilograme de carne expirata. Urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

El este patronul unei terase din Satul de Vacanta care a preferat sa se automutileze, decat sa-i primeasca in control pe comisarii OPC. Si-a provocat rani in zona capului, in speranta ca inspectorii isi vor lua astfel privirea de la produsele expirate din bucatarie.

SCANDAL CU PAHARE SPARTE...IN CAP

Pana sa recurga la gestul necugetat, patronul restaurantului a privit, disperat, cum rand pe rand inspectorii scot din frigidere toata mancarea: paste, ciuperci si aproape 200 de kilograme de carne expirata.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Dupa ce s-a incurcat in explicatii, proprietarul, vizibil agitat, si-a spart un pahar in cap.


 

A DAT BUZNA IN SEDIUL OPC

Scandalul de ieri dupa amiaza s-a incheiat cu inchiderea unitatii pentru 6 luni.  Astazi, insa, proprietarul bandajat la cap a dat buzna in sediul OPC pentru o noua repriza de cearta.

Presiunile proprietarului de restaurant nu l-au intimidat pe directorul OPC. Sanctiunile au ramas aceleasi.

Horia Constantinescu, director OPC:" Controalele se fac, atitudea fata de organele de control trebuie sa fie una respectuoasa, pana la urma prezenta noastra acolo incearca sa indrepte lucrurile, nicidecum sanctionarea sau incarcarea cu dusmanie”.

Tot ieri, comisarii OPC au inchis si o autoservire din statiunea Mamaia, dupa ce au gasit peste 100 de kilograme de carne expirata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI