Close sidebar
Close sidebar

Scene socante in fata garii din Braila! Un individ a amenintat cu cutitul trecatorii

Scene socante s-au petrecut, ziua in amiaza mare, in fata garii din Braila. Un individ cu apucaturi animalice a fugarit cu un cutit trecatorii. Va avertizam ca urmeaza imagini cu puternic impact emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Individul e parca la o vanatoare de oameni: alearga turbat trecatorii, in timp ce flutura amenintator un cutit!

Un barbat e cat pe ce sa-i cada victima si are mare noroc ca scapa! La toata scena, asista impietriti de frica mortii, oamenii care s-au nimerit in zona.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Nimeni n-are curajul sa-l dezarmeze pe cel care a instaurat de minute bune teroarea in strada. Individul imbracat din cap pana in picioare in negru pare sa aiba mintea ratacita. Singurii care il pot opri sunt politistii, iar acestia isi fac in sfarsit aparitia!

Un om al legii de la Politia Transporturi Feroviare incearca sa-l dezarmeze pe individ, dar devine din urmaritor, urmarit! Cutitarul face cale-ntoarsa si incearca sa-l raneasca!

In cele din urma, oamenii legii reusesc sa-l imobilizeze pe barbatul de 34 de ani. A fost incatusat si dus la sectie pentru audieri. Cel mai probabil, va fi supus unei expertize psihiatrice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI