Close sidebar
Close sidebar

Scene socante surprinse de camerele de luat vederi. Un tata vitreg si-a inecat fiica de numai trei ani. A primit 100 de ani de inchisoare pentru gestul sau - Imagini teribile

O crima care s-a petrecut anul trecut intr-un hotel din Mexico a fost dezvaluita abia de curand, cand achetatorii au facut publice inregistrarile surprinse de camerele de luat vederi ale hotelului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In imagini se vede clar cum un barbat arunca intentionat o fetita in piscina, dar nu face niciun gest pentru a o ajuta sa inoate. Omul este Jose David N, tatal vitreg al unei fete de numai trei ani, care ulterior a murit inecata datorita gesturilor sale.

Incidentul s-a petrecut intr-un hotel din Morelia, Mexic, si a socat opinia publica. Barbatul isi arunca fiica de mai multe ori in piscina si chiar o tine cu capul sub apa momente bune, pana cand, la un moment dat, aceasta isi da suflarea.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In tot acest timp, mama micutei, dormea linistita in camera de hotel nestiind de ce este in stare sotul ei.

Barbatul a fost judecat si a primit o condamnare la 100 de ani de inchisoare pentru omor deosebit de grav si nu are nicio sansa de eliberare conditionata pana la ispasirea pedepsei, noteaza jurnalistii de la dailymail.co.uk.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI