Schimbare radicala de look. Messi a uimit pe toata lumea cand a aparut asa
Starul Barcelonei, Leo Messi, isi socheaza fanii la revenirea din vacanta. Messi este de nerecunoscut, dupa ce a luat decizia de a se vopsi blond.
Dupa ce la inceputul verii si-a lasat barba sa creasca, acum starul Barcelonei s-a vopsit blond platinat si pare incântat de noul sau look.
Sau cel putin asta reiese din imaginea publicata de iubita sa, Antonella Roccuzzo, alaturi de care are doi copii.
Conform El Mundo Deportivo, Messi si-a angajat un stilist personal, pe Ariel Bermudez, si foarte probabil de aici si schimbarile recente.

Dupa ce la inceputul verii si-a lasat barba sa creasca, acum starul Barcelonei s-a vopsit blond platinat si pare incântat de noul sau look. Sau cel putin asta reiese din imaginea publicata de iubita sa, Antonella Roccuzzo, alaturi de care are doi copii.Conform El Mundo Deportivo, Messi si-a angajat un stilist personal, pe Ariel Bermudez, si foarte probabil de aici si schimbarile recente.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si