Close sidebar
Close sidebar

Schimbări în privința voucherelor de vacanţă 2023

Munca depusă de români se pare că nu mai este importantă și deloc luată în considerare, deoarece PNL vrea tichete de vacanță plătite de stat pentru angajații din mediul privat. Proiectul a ajuns deja pe masa premierului.

Laura Macovei,

Schimbări în privința voucherelor de vacanţă 2023

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Parlamentari PNL îi cer premierului Ciucă acordarea tichetelor de vacanță pentru toți angajații din mediul privat. Așadar, aproximativ 4,2 milioane de angajați care lucrează în mediul privat ar urma să beneficieze de acest cadou. 

Ce a transmis premierul

Nicolae Ciucă a luat în considerare propunerea parlamentarilor liberali și a spus că ar putea să susțină această propunere. Ceea ce e important de menționat este faptul că decontarea se va face din fondul pentru asigurări sociale.

Citește și: Primele imagini cu fiica lui Kim Jong-un. Dictatorul și-a adus fetița la lansarea rachetei balistice

Impactul bugetar este unul relevant și de luat în calcul, ajungând la aproximativ un miliard de euro. Liderii PNL cer această modificare a legii, astfel încât să beneficieze și angajații din privat de aceste tichete de vacanță, adăugând că PSD a supraimpozitat munca în România.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Astfel, liberalii sunt nemulțumiți de propunerea PSD, care a avut câștig de cauză, aceea de a modifica codul fiscal astfel încât să fie impozitate contractele part-time la nivelul salariului minim pe economie.

Citește și: Întâmplare haioasă în timpul discursului lui Nicolae Ciucă. Premierul a fost eclipsat de o pisică

De asemenea, tot liberalii i-au transmis premierului că în România munca este suprataxată.

Liberalii cer premierului chiar să emită o ordonanță de urgență în acest sens.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI