Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Noi scumpiri la carburanți. Motorina a sărit pragul de 8 lei pe litru

Prețurile carburanților suferă din nou modificări. Joi, 24 martie, prețul motorinei a urcat, după două majorări consecutive de preț.

Albert Matei,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cumpărăm carburant mai scump pe zi ce trece. Pe 24 martie, benzinăriile au scumpit în medie litrul de motorină vândut în stații cu zece bani pe litru. 

S-a scumpit motorina 

Între timp, prețul benzinei a rămas nemodificat

Stații din București au afișat astăzi, 24 martie, un preț de 8,08 lei/litru pentru motorină standard și un preț de 8,11 lei/litru pentru motorină premium, în timp ce benzina standard a rămas la prețul de 7,73 lei/litru. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Prețul carburanților a suferit deja trei majorări într-un timp scurt. Au fost două majorări succesive de câte cinci bani pe litru, însă au fost aplicate doar în cazul motorinei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI