CONSTANTA
Daca in weekend mergeti pe litoral... iata unde i distractia mai mare!

BRASOV 
Brasovul este la mare concurenta cu distractia de pe litoral... Un loc imens cu piscine si baruri pline de cockteiluri va imbie la distractie doar in acest weekend!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

MARAMUES
Vreti sa va bucurati copilasii? In Maramures pot sa admire cele mai frumoase exemplare. In plus pot participa la demonstratii unice de dresura!

Tot in Maramures, sambata noapte sunteti invitati la un concert in inima muntilor! Iar drumul pana pe culmile muntoase o sa l parcurgeti cu mocanita, unul dintre cele mai frumoase trenuri din tara mocanita clasica.

Cu siguranta ati fost macar o data intr-o sala de opera si ati ascultata muzica clasica, ati incercat insa vreodata sa asculati opere si arii din piese celebre in mijlocul muntilor? Haideti in Viseu sa faceti acest lucru si cu siguranta o sa aveti parte de oe experinat inedita. 
 

Vreti sa va impresionati familia in weekend cu un preparat delicios! Am gasit pentru dumneavostra o reteta simplu, cum v-am obisnuit dar care iti lasa gara apa!


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si