Close sidebar
Close sidebar

Se implinesc 4 ani de la moartea lui Iurie Darie. Anca Pandrea a izbucnit in plans la parastasul actorului

Peste 4 zile se vor implini 4 ani de la trecerea in nefiinta a marelui actor Iurie Darie. Artistul s-a stins din viata, in 2012, la varsta de 83 de ani si a fost inmormantat la Cimitirul Sfanta Vineri din Capitala.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Astazi, de sufletul si in amintirea sa, Anca Pandrea a respectat randuielile bisericesti si i-a organizat lui Iurie Darie parastasul de 4 ani si ceremonia sa de comemorare, scrie WOWbiz.ro.

Anul acesta insa, ceremonia are o insemnatate aparte, pentru ca, astazi, la Cimitirul Sfanta Vineri, a fost dezvelit bustul lui Iurie Darie. Lucrarea, realizata in bronz, apartine sculptorului Constantin Sinescu. Monumentul il infatiseaza pe Iurie Darie alaturi de Anca Pandrea, cele doua busturi fiind unite intr-o singura lucrare care a fost amplasata la locul de veci al artistului.

Vezi mai multe fotografii aici

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI