Close sidebar
Close sidebar

Se intampla in Romania! Doi cai au intarziat un tren care circula de la Sibiu la Craiova!

Traim in anul 2016, dar in continuare avem parte de aventuri neoase romanesti chiar si atunci cand vine vorba de calatoritul cu trenul.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un utlizator de Facebook a postat pe contul personal o poveste senzationala. Omul se afla in trenul care circula intre Sibiu si Craiova si a asistat la o intarziere provocata de doi cai ce pasteau nestingheriti pe calea ferata.

Din fericire, povestea s-a terminat cu bine si animalele nu au fost ranite in niciun fel. Calatorul a coborat, i-a dat la o parte, iar trenul a continuat drumul. "Trenul cu care calatoresc de la Sibiu la Craiova capătă o mică întârziere înainte de a intra în Râmnicu Vâlcea. Doi mânji pe calea ferată sunt motivul pentru care trenul nu se poate urni mai degrabă. Am negociat cu conductorul să oprească, să cobor şi să dau puii de cai la o parte. Am salvat planeta şi în seara asta", a scris el pe reteaua de socializare.



Trist este ca, desi suntem in anul 2016, sinele de tren nu sunt ingradite sau asigurate in asa fel incat sa nu asistam la astfel de secene destul de urate.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI