Close sidebar
Close sidebar

Se schimba sistemul de alocatii pentru copii! Cei mici nu vor mai lua bani, ci bonuri!

Parlamentul urmeaza sa dezbata un proiect de lege care prevede modificari la sistemul de alocatii pentru copii din Romania.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit noului act normativ alocatia nu va mai fi data sub forma de bani, asa cum se intampla acum, ci sub forma de bonuri.

Aceste bonuri vor putea fi folosite doar pentru achizitionarea unor produse necesare copiilor, cum ar fi mancare, rechizite si haine. Initiatorul proiectului de lege, deputatul Silviu Macovei, sustine ca aceste modificari sunt necesare in contextul in care de foarte multe ori acesti bani nu ajung sa fie folositi in interesul copiilor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In acest sens, noua lege mai include si sanctiuni pentru parintii care vor folosi aceste bonuri pentru a achizitiona tigari, alcool si cafea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI