Close sidebar
Close sidebar

Se schimba vremea! Vin ploile si vremea de rece! De cand incepe schimbarea drastica!

Meteorologii au emis o informare meteo de instabilitate atmosferica, vijelii si disconfort termic, valabila de joi de la ora 6 pana vineri la ora 15.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Joi, 11 august, in vestul, centrul si nordul teritoriului vremea va fi instabila si se va raci. Vor fi averse, ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, care pot lua aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. Pe spatii mici cantitatile de apa vor depasi 30...40 l/mp.

Incepand din orele serii si pana in dupa-amiaza zilei de vineri, 12 august, astfel de fenomene se vor manifesta pe arii extinse in regiunile sud-estice si estice precum si in zona de munte, cu precadere in Carpatii Orientali.

In cea mai mare parte a Munteniei, in sudul Moldovei, precum si in Dobrogea continentala, in dupa-amiaza zilei de joi, 11 august, vremea va fi caniculara, cu maxime de 35...36 de grade si izolat, 37 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Vineri, 12 august, vremea va deveni racoroasa in toata tara.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI