Printre semnatarii petitiei online se numara si Ramona Ciorascu, sotia patronului condamnat la inchisoare pentru moartea lui Ionut Anghel. „Un om nevinovat a facut puscarie si a fost obligat sa plateasca daune. Un om nevinovat a suferit. Sute de mii de caini nevinovati au fost ucisi cu cruzime, maltratati, abuzati.(...) La 4 ani dupa initierea si adoptarea acestei legi crude, adevarul a fost spus in gura mare”, se arata in prezentarea documentului.

Petitia adresata Ministerului Justitie, Ministerului de Interne, Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Parchetului de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie si Directiei Nationale Anticoruptie arata ca familia Anghel ar trebui sa plateasca pentru neglijenta, abuz asupra copilului si abandon de familie. Mai precis, vinovatii ar fi, in viziunea celor care au redactat petitia, Valentin si Andreea Anghel, parintii baiatului – care au preferat sa-i lase pe Ionut si fretele lui in grija bunicii – precum si bunica, Aurica Anghel – care i-a lasat pe cei mici sa umble nestingheriti prin parc si ulterior sa ajunga pe o proprietate privata, unde au fost atacati de caini.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Petitia in sine a fost elaborata in urma cu 4 ani, insa a fost reactivata dupa scandalul dintre familia Anghel si Bogdan Barbuceanu, fost avocat al familiei. Acesta a declarat pentru un post de televiziune ca a considerat-o inca de la inceput pe bunica responsabila, insa a apelat la mijloace „profesionale” pentru ca batrana sa nu fie pusa sub acuzare.

„In baza acelui contract, eu am asistat intreaga familie: pe domnul Anghel, pe doamna Anghel si pe bunica despre care o tara intreaga o considera vinovata pentru aceasta fapta. Pana la urma, si eu eram de aceeasi parere, insa fiind avocatul acestei familii nu puteam sa sustin asa ceva. I-am asistat pe parcurcul intregii urmariri penale si am facut astfel ca din discutiile mele profesionale cu procurorul bunica sa nu fie suspecta sau inculpata in acest caz, ci in caz sa fie inculpate parti care sa fie solvabile din punct de vedere material, pentru ca dansii doreau o suma foarte mare, asa cum sustin si acum. Am reusit acest lucru, dupa care relatiile s-au indepartat, pentru ca dansii mi-au cerut, dupa ce am intermediat contracte cu trusturi media pe sume mari de bani, sa fac in asa fel incat sa opresc subiectul”, a declarat Bogdan Barbuceanu la Romania TV.

Dupa aceasta declaratie, semnatarii petitiei au facut un update, reluand solicitarea catre autoritati pentru redeschiderea cazului: „Avand in vedere noile declaratii ale avocatului familiei, cerem redeschiderea cercetarii cazului de catre o parte independenta, care sa nu influentabila in nici un fel”, se mai arata in petitie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si