Pe sensul de mers Sibiu-Sebes (276+100 – 276+170) au aparut fisuri, crapaturi si denivelari ale carosabilului pe o lungime de 70 de metri. Ca urmare a acestei situatii, a fost impusa restrictie de viteza de 60 de kilometri la ora, pe un segment de drum de 200 de metri, unde traficul a fost deviat pe banda 2”, anunta cei de la Compania Nationala a Infrastructurii Rutiere (CNIAR).

Banda de urgenta si banda 1, afectate
Echipa de specialisti trimisa la fata locului a constatat ca deplasarile taluzului si santului din vecinatatea sectorului respectiv au afectat banda de urgenta si banda 1.

in acest moment, sunt efectuate masuratori topografice in vederea verificarii evolutiei fenomenului de tasare si a deformarilor la nivelul carosabilului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Astazi, au fost convocati la sediul CNAIR, toti factorii implicati in derularea proiectului, pentru a prezenta un raport privind cauzele acestei probleme si pentru a dispune o solutie de remediere. Pana la rezolvarea problemei, zona este monitorizata constant de catre DRDP Brasov, care va raporta permanent orice modificare a situatiei existente.

autostrada, surpata, sibiu-sebes, lucrari, restrictii
O parte din Lotul 3 a fost demolat si redeschis circulatiei in septembrie 2016
si in 2015 s-a prabusit
Nu este prima data cand se intampla asa ceva. in 2015 au aparut probleme pe acest lot, ceea ce a facut necesara demolarea si reconstructia unui sector de 200 de metri, redeschis in acelasi an si care este operational la ora actuala.

Problemele constante au dus la rezilierea contractului cu Salini Impregilo SpA., fiind retinuta garantia de buna executie in valoare de aproximativ 60 milioane lei.

Astfel ca toate lucrarile pentru remedierea neconformitatilor se vor face cu acesti bani. Segmentul de autostrada Sibiu-Sebes face parte din autostrada Orastie-Sibiu si a fost deschis circulatiei in anul 2014 pe repede inainte.

Constructorii s-au plans ca au fost zoriti sa termine repede si sa dea drumul la circulatie chiar de Victor Ponta, premier pe atunci. Candida la functia de presedinte al tarii si avea nevoie de mult capital de imagine. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si