Acesta sa fie oare motivul pentru care o mama speriata de moarte a fost sunata, in mare graba, sa-si ia acasa baiatul bolnav psihic?

"Au vrut sa externeze un nebun, cand i-am spus domnului doctor a spus ca nu e adevarat, ca toate sunt iluzii".

Si tot un medic al aceluiasi spital i-a dat mamei un sfat halucinant! Sa astepte sa i se intample ceva, apoi sa cheme politia.


-Noi il externam astazi. Daca nu va descurcati cu el acasa, face orice, anuntati politia, din nou. Si atunci, politia o sa-l ia.

-Trebuie sa omoare pe careva, sa faca o minune? Dar dumneavoastra nu sunteti ghicitor sa-mi spuneti ce o sa faca!

Pentru cei din spital, tanarul nu reprezinta un pericol. Pentru mama, sora si vecinii baiatului, externarea lui aduce numai frica.

Se intampla pe 17 noiembrie, cand, intr-o singura zi, individul a ajuns de doua ori la psihiatrie. Prima oara, dus de politisti. Desi figureaza cu afectiuni, medicii l-au lasat sa plece din spital pe propria raspundere. Ajuns acasa, baiatul si-a batut mama, si-a amenintat vecinii cu moartea si a incercat sa dea foc la casa.

Abia dupa ce echipa stirilor Kanal D a intervenit, el a fost internat. Pana astazi, cand medicii i-au facut bagajele, sa-l trimita acasa.

Surprinzator, cand cei de la spital ar fi aflat ca am venit sa filmam, tanarului bolnav psihic i s-ar fi gasit, din nou, loc in spital.


Oare cu securea televiziunii deasupra capului, cei de la spital au dat dovada de omenie? Cert e ca, pana cand mama va face rost de toate actele necesare transferului intr-un sanatoriu, baiatul va sta internat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si