Close sidebar
Close sidebar

Seful Corpului de Control al Guvernului nu-si mai da demisia! Anuntase ca vrea sa se intoarca in mediul privat, unde anul trecut, castigase peste 1,2 milioane de lei

Dupa gafa de pe Facebook, in care a criticat autoritatile pentru cum s-au comportat in cazul cutremurului de vineri noapte, Valentin Mircea, seful Corpului de Control al premierului, a spus ca-si da demisia si se intoarce in mediul privat, unde lucrase inainte de a ajunge in guvern.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu a durat insa prea mult! Luni, la pranz, purtatorul de cuvant al Guvernului a precizat ca Valentin Mircea ramane in Guvern.

“Seful Corpului de control si-a anuntat intentia de a pleca din Executiv inainte de declaratiile pe care le-a facut si care priveau reactia autoritatilor in cazul unui cutremur. Valentin Mircea nu va pleca din functia de sef al Corpului de control. Premierul a avut o discutie cu Valentin Mircea si au convenit ca pana la finalul acestui mandat seful Corpului de control sa ramana in functia pe care o detine", a spus Liviu Iolu, potrivit Agerpres.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pana sa ajunga in Guvern, mai exact in 2015,  Valentin Mircea a obtinut, conform declaratiei sale de avere, din activitatea de asistenta si consultanta juridica din firma de avocatura care-i poarta numele si unde este asociat, un venit de 1.216.411 lei (circa 270.000 de euro).

Seful Corpului de Control al premierului a criticat sambata pe Facebook modul in care institutiile statului, dar si televiziunile  de stiri au reactionat la cutremur, subliniind ca ele nu si-au facut treaba corespunzator atunci cand vine vorba de comunicarea cu cetatenii/publicul dupa cutremurul din noaptea de vineri spre sambata.

"Daca acest cutremur ar fi fost un exercitiu privind pregatirea pentru un mare cutremur, acesta tocmai a esuat, in aspecte elementare: informarea publicului, coordonarea rapida a reactiei."

La scurt timp, Valentin Mircea si-a sters postarea, dar a adugat un mesaj in care subliniaza ca opiniile exprimate pe pagina sa "reprezinta exclusiv pozitia personala a autorului".

"Este vina mea ca nu am fost innteles.

In curand voi reveni inapoi, in mediul privat, iar comunicarea va fi facuta in principal pe LinkedIn, Twitter si pe blogul meu profesional", a mai scris acesta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI