Primaria Mangalia a anuntat joi ca mai multi angajati ai institutiei si ai Politiei Locale au fost implicati intr-o actiune de demolare a unei terase aflate in apropierea digului Mangalia, care nu detinea autorizatie de constructie, iar administratorul societatii a fost somat in mai multe randuri sa o demoleze.

In timpul operatiunilor, situatia a degenerat si a izbucnit un scandal intre patronul firmei si angajatii Politiei Locale, directorul Politiei Locale, Mihai Angelescu, fiind lovit.

“Au incercat sa ne opreasca administratorul terasei si angajatii de acolo. Demolarea a vizat o anexa a localului de pe dig, care era montata fara autorizatie pe domeniul public. Nu exista contract pentru acea anexa, nu exista nici un act, autorizatie. Inainte sa se ajunga la demolare, noi am emis somatii, notificari, conform legii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Anul trecut, in vara, proprietarul a fost sanctionat si i s-a pus in vedere sa demoleze constructia ilegala, ceea ce nu s-a intamplat. Asa ca s-a procedat la demolare, cu o firma angajata in acest sens.

Am fost agresat, am primit doi pumni in gura de la administratorul localului, sens in care am scos certificat de la Medicina Legala”, a povestit seful Politiei Locale Mangalia.

El spune ca vrea sa depuna plangere penala impotriva agresorului.

In cele din urma, constructia ilegala a fost ridicata, costurile actiunii de demolare fiind suportate de catre administratorul societatii.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si