„Ma retrag din conducerea Politiei Municipiului Sibiu, ma pun la dispozitia organelor de ancheta. Fac acest lucru din doua motive. Unul, pentru a exclude orice dubiu referitor la interventia mea în cadrul anchetei penale din pozitia pe care o detin în prezent, iar al doilea motiv care este foarte important: iau aceasta decizie în contextul amenintarilor pe care le primesc în ultimele 12 ore, amenintari la adresa familiei, la adresa sotiei si la adresa copiilor.

Am primit un telefon anonim pe telefonul de serviciu prin care mi se spunea ca o sa mi se rapeasca copiii si ca o sa fie supusi la acelasi tratament cum am supus noi animalul. Fac aproape 18 ani de politie din care, cei mai multi, la Crima Organizata. Si, pana acum nu am fost amenintat cum am fost în ultimele 12 ore”, spune comisarul-sef Cristian Negru.

Negru a aratat ca a fost singurul care si-a asumat comanda interventiei de la Sibiu.

„Decizia a fost luata în conditiile în care singura institutie care a avut reactie a fost Politia Romana. Referitor la afirmatia cu privire la lovirea animalului cu masina, nu îmi apartine”, a mai adaugat Cristian Negru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În cursul zilei de luni, Cristian Negru afirma, pe o retea de socializare, ca îsi asuma responsabilitatea pentru decizia de a împusca ursul care s-a ratacit pe strazile din oras, considerand ca a fost decizia "corecta”.

Seful Politiei Municipiului Sibiu, Cristian Negru, despre care ministrul de Interne a afirmat ca este principalul responsabil în cazul operatiunii derulate în cazul uciderii ursului, a scris într-un grup al politistilor de pe

o retea de socializare ca-si asuma responsabilitatea pentru deciziile luate.

"Eu am luat decizia de a împusca animalul si îmi asum, inclusiv în cadrul dosarului penal. Îmi asum responsabilitatea, nu vinovatia.(...) Am fost doar doua-trei minute în auto cu inspectorul sef, chiar înainte de a ajunge pe strada Lunga. Ulterior, m-am întrebat de ce nu i-am pasat toata responsabilitatea. Sunt destul de matur sa îmi asum. Daca era un politist în masura sa ia o decizie, eu eram acela. Eu am participat de la început la interventie si în continuare consider ca a fost decizia corecta”, scrie Cristian Negru.

Acesta sustine ca în momentul de fata se sanctioneaza politistii, desi au fost singurii care au reactionat în cazul respectiv, fiind "total ignorata lipsa oricarei reactii din partea celorlalte institutii”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si