Şeful Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale să se deplaseze la Sibiu, pentru a acorda sprijin în ancheta în urma căruia un om de afaceri renumit a murit.

Indivizii care l-au snopit în bătaie pe Adrian Kreiner sunt în libertate

Totul s-a întâmplat pe data 6 noiembrie, în jurul orei 03:00 dimineața, când în casa lui Adrain Krainer au intrat trei indivizi cu cagule pe cap.

Aceștia l-ar fi bătut crunt pe omul de afaceri, iar mai apoi i-au furat și mai multe bunuri din casă. Nici până în momentul de față, făptașii nu au fost prinși. 

”Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în judeţul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu bătut de hoți în casa lui.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: A murit Adrian Kreiner. Afaceristul din Sibiu era internat în stare gravă după ce a fost bătut de hoți

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Afaceristul în vârstă de 50 de ani a fost resuscitat imediat la fața locului de o echipă de medici și dus la spital într-o stare foarte gravă. Din păcate, în noaptea de sâmbătă spre duminică trupul lui a cedat, la Spitalul Judeţean Sibiu. Bărbatul era foarte cunoscut pentru afacerile sale, dar și pentru activitatea sa în domeniul criptomonedelor, acolo unde și-ar fi făcut propria monedă virtuală. Adrian Kreiner era extrem de pasionat de mașini, dovadă și în pozele pe care le posta pe conturile sale.

Apropiații afaceristului din Sibiu sunt șocați de moartea acestuia

Pe Facebook, mesajele de condoleanțe nu au încetat să apară. Prima care a anunțat vestea morții afaceristului este chiar soția sa, care a spus îndurerată că a avut o relație cu Adrian Kreiner timp de 18 ani.

”Cei care ne-au atacat duminică noaptea, in timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște. Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice”, a fost mesajul postat de Adriana Viliginschi. 

Adrian Kreiner- afacerist din Sibiu

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: "Nu cred că a fost vorba doar de un furt" este mărturia partenerului de afaceri al lui Adrian Kreiner. Detalii noi despre jaful afaceristului din Sibiu

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De asemenea, un alt apropiat al lui Adrian Kreiner a scris că nu are încredere în Justiția din România în privința acestui caz.

”Dragul nostru Adi, ne-ai ajutat pe toți cu sufletul tău bun și nu ai spus nu niciodată la nimic.

Nu am încredere în Justiția din România, dar sper ca de acolo din Rai sa le faci viața un Iad aici pe Pământ celor care te-au luat de lângă noi. Dumnezeu să aibă grijă de tine scumpul nostru prieten”, a fost mesajul postat pe Facebook de bărbat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si