Din aceasta functie, Cristiana Anghel are mereu ceva de spus, fiind unul dintre cei mai vocali senatori romani. Probabil ca acesta este motivul pentru care si-a atras si multe antipatii. Zilele trecute, ea a declarat ca au fost momente in care a fost amenintata. "Am o curiozitate: cati dintre voi ati fost intrebati daca vreti sa muriti in patul vostru atunci cand "v-ati bagat nasul unde nu trebuia"?! Eu am fost intrebata..."

, a marturisit senatoarea. Si desi prietenii ei de pe pagina de socializare unde a facut aceasta afirmatie au tot incercat sa afle exact despre ce e vorba, Cristiana Anghel nu a vrut sa ofere amanunte. A specificat insa ca acest lucru nu s-a intamplat o singura data si doar de la o persoana, ci de mai multe ori.  "Dar nu am renuntat sa fiu incomoda. Dar, credeti-ma, este cumplit sa primesti astfel de "intrebari"", a precizat ea.

De cand e senator, adica din 2012, Cristiana Anghel a avut mai multe iesiri agresive pe diferite posturi TV. Ea s-a remarcat prin discursuri publice taioase la adresa DNA, a ANI, a lui Klaus Iohannis si a tehnocratilor din guvernul Ciolos.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cel mai recent scandal al sau este referitor la casa din Sibiu, pierduta in instanta de Klaus Iohannis, si despre care Cristiana Anghel sustine ca Ministerul Finantelor trebuia sa o preia deja de la presedinte. "Pai, daca domnul de la ANAF este asa de independent, de ce nu s-a dus la Sibiu sa ia casa dlui Iohannis, pe care a luat-o prin fals si uz de fals?! Din noiembrie ia in continuare chiria si toata lumea sta si-l pupa si nimeni nu-l critica.

De ce nu punem punctul pe i, de ce nu avem curaj?", a spus Cristiana Anghel, chiar in Senat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si