Close sidebar
Close sidebar

Senatoarea Cristiana Anghel sustine ca a fost amenintata: "Cati dintre voi ati fost intrebati daca vreti sa muriti in patul vostru atunci cand "v-ati bagat nasul unde nu trebuia"?

Cristiana Anghel a devenit cunoscuta in urma cu cativa ani, atunci cand a intrat in greva foamei, protestand astfel fata de micsorarea salariilor cadrelor didactice. Apoi, "invatatoarea grevista", cum i s-a spus o buna perioada, a ajuns senatoare.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din aceasta functie, Cristiana Anghel are mereu ceva de spus, fiind unul dintre cei mai vocali senatori romani. Probabil ca acesta este motivul pentru care si-a atras si multe antipatii. Zilele trecute, ea a declarat ca au fost momente in care a fost amenintata. "Am o curiozitate: cati dintre voi ati fost intrebati daca vreti sa muriti in patul vostru atunci cand "v-ati bagat nasul unde nu trebuia"?! Eu am fost intrebata..." , a marturisit senatoarea. Si desi prietenii ei de pe pagina de socializare unde a facut aceasta afirmatie au tot incercat sa afle exact despre ce e vorba, Cristiana Anghel nu a vrut sa ofere amanunte. A specificat insa ca acest lucru nu s-a intamplat o singura data si doar de la o persoana, ci de mai multe ori.  "Dar nu am renuntat sa fiu incomoda. Dar, credeti-ma, este cumplit sa primesti astfel de "intrebari"", a precizat ea.

De cand e senator, adica din 2012, Cristiana Anghel a avut mai multe iesiri agresive pe diferite posturi TV. Ea s-a remarcat prin discursuri publice taioase la adresa DNA, a ANI, a lui Klaus Iohannis si a tehnocratilor din guvernul Ciolos.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cel mai recent scandal al sau este referitor la casa din Sibiu, pierduta in instanta de Klaus Iohannis, si despre care Cristiana Anghel sustine ca Ministerul Finantelor trebuia sa o preia deja de la presedinte. "Pai, daca domnul de la ANAF este asa de independent, de ce nu s-a dus la Sibiu sa ia casa dlui Iohannis, pe care a luat-o prin fals si uz de fals?! Din noiembrie ia in continuare chiria si toata lumea sta si-l

pupa si nimeni nu-l critica. De ce nu punem punctul pe i, de ce nu avem curaj?", a spus Cristiana Anghel, chiar in Senat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI