Senatul este forul decizional in cazul tuturor celor trei acte normative.

Câteva sute de magistrati au protestat, luni, in fata institutiilor, fata de modificarea legilor justitiei, dar si fata de modificarea Codurilor penale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

in Capitala, aproximativ 500 de magistrati au protestat in tacere, luni seara, pe treptele Curtii de Apel Bucuresti, proteste similare ale magistratilor având loc si la Constanta, Cluj-Napoca, Braila, Slatina sau Brasov.
Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena, a trimis, luni, o scrisoare deschisa presedintelui Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, in care ii cere sa acorde timp Consiliului pentru a se consulta cu corpul magistratilor. Ea precizeaza ca faptul ca magistratii au ajuns sa protesteze trebuie sa dea de gândit societatii si Parlamentului.
 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si