Tânărul care și-a înjunghiat mortal fosta profesoară de matematică a primit o sentință de 11 ani și două luni de închisoare, fiind găsit vinovat de tentativă de omor. Tribunalul Prahova s-a pronunțat vineri, 21 ianuarie a.c., după șapte amânări ale cazului. 

Chiar și în aceste condiții, sentința nu este una definitivă. Tânărul în vârstă de 25 de ani se află în aceste momente în arest preventiv.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Polițistul care a ucis o fată pe trecerea de pietoni a trimis o scrisoare familiei

Tânărul are antecedente în posesia de arme albe

A.N. a fost trimis în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pe 20 iunie 2019, acuzat fiind de tentativă de omor. Tânărul, fost elev al liceului „Spiru Haret” din Ploiești, și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică în abdomen, în fața cancelariei.

După ce a fost prins de un echipaj de jandarmi, asupra sa s-au găsit o sticlă cu alcool și mai multe arme albe, topoare, ciocane.

Anterior, în 2017, A.N. a fost judecat pentru amenințare și port ilegal de armă albă, fiind condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare. În timpul acestui proces, colegul său de școală amenințat cu cuțitul și-a retras plângerea, iar el a rămas doar cu un cap de acuzare, respectiv portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, relatează  Adevărul.

Citeste si: Cât combustibil fură șoferii STB din autobuze?! Adrian Criţ, director STB: „Furturile de combustibil sunt la ordinea zilei”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si