Șerban Huidu este primul “cârcotaș” al României și continuă să își mențină titulatura, la mai bine de două decenii de când, sub umbrela pamfletului, disecă gafele făcute de vedetele autohtone. Până în anul 2014, Mihai Găinușă i-a fost coleg de platou, până când acesta din urmă a părăsit emisiunea de satiră.

Citește și: Ştirile Kanal D de la 12:00, lider de audienţă la nivelul întregii țări și la orașe

Evenimente dramatice, ale căror protagonist a fost Șerban Huidu, au ținut primele pagini ale publicațiilor din România. Cum și-au pus acestea amprenta asupra lui Șerban Huidu aflăm duminică, de la 22:00, urmărind o ediție tulburătoare a emisiunii “ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, la Kanal D.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). La tribunal, eu nu am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat (…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”,  răspunde Șerban Huidu în timpul interviului.

Citește și: Micutzu, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“V-a decis cariera în televiziune un șofer?”, “Cât de ușor vă ieșiți din fire?”, “Veți rămâne cârcotaș pe viață?”, “V-ați revenit total după accident?”, “Cât de tare doare judecata oamenilor?”, “I-ați înțeles pe jurnaliști?”, “Ați simțit vreodată că nu veți mai putea ieși la liman?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Șerban Huidu în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si