Close sidebar
Close sidebar

Serban Huidu reactioneaza dupa accidentul de alpinism, in urma caruia doi copii au murit

Serban Huidu reactioneaza dupa accidentul de alpinism, in urma caruia doi copii au murit. Acesta a postat pe contul de socializare un mesaj, dupa ce fanii acestuia au insistat sa isi spuna si el parerea.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Serban Huidu reactioneaza dupa accidentul de alpinism, din Retezat, in urma caruia doi copii au murit, dupa o avalansa. Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, doi copii minune ai alpinismului din Romania, au murit, sambata dupa-amiaza, intr-o avalansa produsa in Muntii Retezat.

“Sunt „somat” sa scriu ceva despre accidentul de alpinism (chiar la modul: „de ce nu zici, nene, de nemernicu’ ala care si- a omorat copilul pe munte?”)
si cred asa:

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

1. Din respect pentru drama oamenilor, putem sa facem un singur lucru decent: sa tacem.


2. Nu ma pricep la alpinism, nu am urcat in viata mea un perete de un metru, deci… cum naibii as putea sa imi dau eu cu parerea despre trasee, reguli, etc? 99% dintre romanii de pe Facebook par a fi specialisti ,peste noapte, in domeniu. Haideti sa ne regasim omenia si, daca putem, sa punem umarul sa nu se mai intample asta!
Spre exemplu, putem sa ne educam si sa invatam sa respectam reguli.
Azi am ajuns pe un drum inchis, bariera coborata. Vreti sa stiti cati destepti de soferi o ocoleau? Toti guralivii aia de pe Facebook.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI