Serena Williams a rabufnit, cand jurnalistii au intrebat-o despre meciul cu Simona Halep
Serena William a fost eliminata în semifinalele US Open, la o zi dupa ce a învins-o pe Simona Halep. La conferinta de presa de dupa meci, jucatoarea americana a fost enervata de jurnalistii care o întrebau daca s-a simtit epuizata dupa meciul cu Halep.
Chestionata în legatura cu oboseala resimtita dupa meciul cu Simona Halep din sferturi, care s-a întins pe trei seturi, si a durat doua ore si 17 minute, Serena le-a transmis jurnalistilor: "Nu cred
ca mi-au mers prea multe bine astazi. Am facut o multime de erori si nu am jucat atat de bine ca pana acum. Cu siguranta nu am fost epuizata dupa meciul meu din sferturi", a declarat Serena.
Întrebata înca o data despre acest subiect, Williams a rabufnit: "OK, nu o sa repet ce am spus mai devreme. Nu am fost obosita dupa meciul cu Halep. Sunt o jucatoare profesionista, joc de peste 20 de ani. Daca nu pot juca la 24 de ore, atunci nu ar mai trebui sa particip. Deci cu siguranta nu am fost deloc obosita, am avut suficient timp sa-mi revin".

La conferinta de presa de dupa meci, jucatoarea americana a fost enervata de jurnalistii care o întrebau daca s-a simtit epuizata dupa meciul cu Halep.

Chestionata în legatura cu oboseala resimtita dupa meciul cu Simona Halep din sferturi, care s-a întins pe trei seturi, si a durat doua ore si 17 minute, Serena le-a transmis jurnalistilor: "Nu cred ca mi-au mers prea multe bine astazi.

Am facut o multime de erori si nu am jucat atat de bine ca pana acum. Cu siguranta nu am fost epuizata dupa meciul meu din sferturi", a declarat Serena.

Întrebata înca o data despre acest subiect, Williams a rabufnit: "OK, nu o sa repet ce am spus mai devreme.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Nu am fost obosita dupa meciul cu Halep. Sunt o jucatoare profesionista, joc de peste 20 de ani. Daca nu pot juca la 24 de ore, atunci nu ar mai trebui sa particip. Deci cu siguranta nu am fost deloc obosita, am avut suficient timp sa-mi revin".

 


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si