Close sidebar
Close sidebar

Serialul "Dragoste și speranță" 23 octombrie 2023. Detalii din episodul de luni: Zeynep, suferință fără sfârșit

Serialul Dragoste și speranță va ține telespectatorii cu sufletul la gură cu întâmplările și schimbările care vor avea loc în episodul de luni 23 octombrie.

Mihaela Pupăză,

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tensiunile se țin lanț în familia Guralp, de când în viața acestora a intrat Zeynep, iar fanii serialului “Dragoste și speranță” vor fi martori la toate aceste evenimente dramatice, odată cu difuzarea unui nou episod al productiei, de la ora 19:00, la Kanal D2.

Detalii din episodul de luni din serialul "Dragoste și speranță". Ce se întâmplă în această seară de la ora 19:00, pe Kanal D2

Melis află că părinții săi urmează să divorțeze din cauza problemelor “iscate” de Zeynep. Din această cauză lucrurile pur și simplu o iau razna între cele două tinere. Melis nu iartă faptul că Zeynep i-a distrus familia de când a apărut în viața lor și nimic nu îi poate ține ura în frâu ambițioasei tinere.

Zeynep este îngenunchiată de atâta suferință.

Kuzey nu renunță la a se răzbuna pe Elif, din cauza minciunilor spuse de aceasta, și încearcă să o pedepsească în cel mai aspru mod cu putință. Kuzey vrea să ajungă în instanța pentru a dovedi culpabilitatea lui Elif în privința jafului petrecut în casa lui Handan.

Citește și: Episod nou din ,,Dragoste și speranță'' de la ora 19.00, la Kanal D2. Zeynep este în suferință fără sfârșit

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ce se va întâmpla atunci când Kubilay, pătruns de remușcări, își va mărturisi vina în fața lui Elif, puteți afla în această seară, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat la Kanal D2.

Cine este actrița care interpretează rolul lui Zeynep în serialul Dragoste și speranță

Eda Elif Baslamisli s-a născut pe 19 aprilie 1997 la Ankara. Primul contact cu lumea televiziunii a fost odată cu participarea la un cunoscut concurs de la o televiziune turcă, pe care de altfel l-a și câștigat. Eda Elif Baslamisli a urmaat cursurile de actorie a unei școli private şi-a făcut debutul în actorie în 2017 jucând în filmul Hep Yek 2.

în 2018, ea a atras atenția cu personajul lui Meryem din serialul "Depinde de noi". În 2019, a interpretat personajul lui Elif Aslanbey în serialul TV Hercai, care s-a dovedit a fi un real succes. În prezent, actrițainterpretează personajul Zeynep din serialul Drgoste și speranțăă, care este difuzat de luni până vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2 și care este urmărit de milioane de telespectatori din România.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI