Flăcările au distrus din temeleii o casă din localitatea Vaideeni, din județul Vâlcea. Din păcate, un băiețel de doar 6 ani, care ar fi fost imobilizat la pat, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, a murit în incendiu. Autoritățile se chinuie să le găsească pe mama și mătușa copilului, care s-ar fi aflat în locuință la momentul izbucnirii incendiului.

A murit la șase ani, în flăcările care i-au cuprins locuința

Tragedia din localitatea Vaideeni s-a petrecut în această dimineață. Autoritățile au fost alertate de vecini, care au sunat la 112 pentru a sesiza un incendiu la o locuință, în care spuneau că este posibil să se afle mai multe persoane.

Citește și: Cine este gimnasta care a murit în timp ce încerca să își facă o poză pe munte, în Germania? Natalia avea 23 de ani și o carieră strălucită

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri care au luptat pentru a stinge incendiul și pentru a identifica persoanele aflate în locuință, salvarea victimelor fiind prioritară. Din păcate, printre ruinele casei, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unui copil de șase ani. Minorul, care ar fi fost imobilizat la pat, a pierit în chinuri, în flăcările care i-au cuprins locuința.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Pompierii au reușit lichidarea completă a incendiului. Autoritățile continuă căutările, pentru a reuși găsirea a două femeie, mama și mătușa copilului, despre care se știe că ar fi fost în casă la momentul izbucnirii incendiului, după spusele vecinilor care au sunat la 112.

Citește și: Greșeala care i-a adus sfârșitul lui Sorin, fotbalistul mort la 16 ani după o baie în piscină. Tatăl său aduce acuzații grave medicilor: "Un om sănătos nu poate să moară într-o săptămână"

"Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la o casă de locuit, în localitatea Vaideeni. Din spusele apelantului, în casă este posibil să fie surprinse 2 persoane. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, Punctelor de Lucru Horezu și Bunești, cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SAJ. Echipajele de intervenție au descoperit, din nefericire, o victimă, carbonizată, neidentificată, într-un dormitor al casei. Se continua acțiunile de căutare-salvare și cele de stingere a incendiului", au transmis reprezentanții ISU, în faza inițială a operațiunii.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si