Close sidebar
Close sidebar

Sfarsit tragic pentru un barbat din Vrancea. A intrat in casa sa-si caute verisoara, insa a fost ucis cu sange rece de concubinul acesteia

Un tanar din Vrancea si-a omorat consateanul cu toporul. Tragedia a avut loc, duminica seara, in comuna Gugesti, faptasul fiind un tanar de doar 19 ani.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat de 25 de ani din comuna vranceana Gugesti a fost ucis cu sange rece de catre un consatean, un baiat de 19 ani, acesta din urma folosind un topor pentru a-i lua viata victimei.

Autorul crimei locuiete la marginea satului, alaturi de partenera sa. Victima ar fi mers la verisoara sa, concubine suspectului, cand a fost ucis cu sange rece. Barbatul a strigat, a ciocanit la usa si apoi a intrat in imobil, fara sa stie ca va fi lovit cu toporul, scrie Monitorul de Vrancea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit anchetatorilor, suspectul a declarat ca ar fi dormit la momentul respectiv, iar atunci cand si-a dat seama ca cineva a intrat in casa, el a motivat ca s-a speriat, drept pentru care a pus mana pe topor si

l-a lovit pe barbatul care a intrat in casa, potrivit sursei citate.

“La data de 14.01.2018, in jurul orei 18.00, am fost sesizati cu privire la faptul ca un tanar de 19 ani, din localitatea Oreavu, comuna Gugesti, ar fi lovit cu un topor o persoana de sex masculin, care in urma loviturilor primite a decedat. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de omor.
Principalul suspect va fi condus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea in vederea audierii si luarii masurilor legale ce se impun”, ne-a precizat ieri seara procurorul Marinela Arginteanu.

Ambulanta a ajuns imediat la locul tragediei, insa medicii au putut doar sa constate decesul. In cauza s-a deschis dosar penal. Procurorii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de omor, potrivit Adevarul.

Foto: Monitorul de Vrancea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI