Close sidebar
Close sidebar

Sfasietor! Ce vor pune in sicriul Simonei, tanara moarta in tragicul accident din Suceava?

Simona Lazarovici, adolescenta in varsta de 16 ani, inca nu si-a gasit linistea vesnica, desi au trecut sapte zile de la teribilul accident.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar daca au trecut aproape 7 zile de la groaznicul accident de miercurea trecuta de la Ilisesti, tanara se afla inca la morga Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Asta pentru ca familia nu a avut puterea financiara de a organiza procesiunea de inmormantare. In aceste conditii, cu acordul parintilor, totul a fost preluat de o firma de pompe funebre din Suceava, scrie monitorulsv.ro.

"Sicriul cu corpul tinerei va ajunge la Hreatca marti, iar aici va avea loc ceremonialul religios urmat de inmormantarea propriu-zisa.

Toate detaliile despre inmormantare le-am stabilit sambata cu cei doi parinti si am decis, de comun acord, ca in sicriu sa fie pusa si o rochie de mireasa, pentru ca mi-e greu sa cred ca tanara va putea fi imbracata cu aceasta rochie ca urmare a situatiei in care si-a pierdut viata", a precizat Rodica Franciuc, reprezentantul firmei de pompe funebre.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI