Close sidebar
Close sidebar

Si-a otravit copiii cu otrava de sobolani pentru ca erau prea bolnavi

Ucisi ca niste sobolani chiar de catre cea care i-a adus pe lume. Elena a fost condamnata la 20 de ani de inchisoare pentru ca si-a omorat trei dintre cei patru copii.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Elena Kordyukova, o rusoaica in varsta de 39 de ani a fost condamnata la 20 de ani de inchisoare pentru ca si-a ucis trei dintre cei patru copii.

Elena a adus pe lume patru copii, dar trei dintre ei sufereau de o boala genetica rara. Din acest motiv femeia a luat o decizie socanta. Aceasta a vrut sa scape de copiii bolnavi si sa inceapa o viata noua alaturi de sotul sau si de copilul sanatos.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Pe micutii bolnavi, o fetita si doi baietei, i-a otravit cu Warfarin, o sustanta folosita pentru uciderea sobolanilor. Aceasta a aparut la rezultatele autopsiei celor trei copii bolnavi.
 

Andrey, sotul  Elenei, este in stare de soc. Lui nu ii vine sa creada ca sotia sa, pe care o descrie ca fiind "o mama iubitoare" a fost capabila de asemenea cruzime.

El are grija acum de Ilya, singurul copil care i-a mai ramas, scrie The Sun. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI